Το φθινόπωρο είναι εδώ, ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών κι εμείς αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε τι αγορές θα πρέπει να κάνουμε για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, αλλά και ποιο θα είναι το παπούτσι που δε θα πρέπει να λείπει από τη συλλογή μας αυτό το χειμώνα.

Θα δούμε μαζί λοιπόν ποια είναι τα πιο χρήσιμα, άνετα, αλλά πάντα μέσα στη μόδα παπούτσια τα οποία ολοκληρώνουν το στυλ μας στις καθημερινές αλλά και τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις μας.

Απαραίτητο υπόδημα το οποίο είναι εύκολο, άνετο, κομψό και φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ είναι μία μπότα ή μποτάκι.

Ένα ankle boot μέχρι τον αστράγαλο, ένα biker boot ή ένα αρβυλάκι αλλά και οι μπότες ιππασίας είναι παπούτσια τα οποία μας κάνουν να φαινόμαστε όμορφες, λαμπερές και πάντα περιποιημένες στη δουλειά, στη βόλτα με τα παιδιά, σε μία έξοδο πρωινή ή ακόμα και βραδινή, αν είμαστε μητέρες, εργαζόμενες ή και τα δύο ταυτόχρονα.

Με ένα μποτάκι ή μία μπότα είσαι πάντα άνετη και φινετσάτη.

Μια έξυπνη επιλογή ακόμη θα ήταν ένα sneaker παπούτσι σε ένα υπέροχο σχέδιο που θα ταίριαζε επίσης στις περισσότερες εμφανίσεις μας και το οποίο μας χαρίζει άνεση και στυλ την ίδια στιγμή.

Για τους αγαπημένους μας άνδρες από την άλλη, ένα απαραίτητο υπόδημα για το χειμώνα θα ήταν ένα casual παπούτσι σε ένα ουδέτερο χρώμα το οποίο θα μπορούσε να τον συντροφεύει στις περισσότερες εμφανίσεις του, να είναι άνετος και να ανταπεξέρχεται μέσα σε αυτό στις προκλήσεις τις καθημερινότητας.

Ακόμη, ένα μποτάκι επενδυμένο με γούνα στο εσωτερικό, που θα τον κρατάει ζεστό δίνοντάς του ένα εξαιρετικό στυλ, αλλά και φυσικά τα αγαπημένα μοκασίνια που φοριούνται άνετα και στις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή.

Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε όμως είναι ότι οποιοδήποτε παπούτσι κι αν διαλέξουμε τελικά, αν είναι αυτό που ταιριάζει στο δικό μας γούστο, αναδεικνύει την προσωπικότητά μας και νιώθουμε άνετα εμείς μέσα σε αυτό ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μας, εντείνεται ο δυναμισμός μας και νιώθουμε ωραία εμείς με τον εαυτό μας.

Τότε μόνο ξέρουμε ότι η αγορά που κάναμε ήταν η ιδανική.

Καλό χειμώνα και καλές αγορές!

Μενού